ZAPOSLENICI

mr.sc. ĐURĐICA PAVEŠIĆ-HERKOV, prof.ped.

RAVNATELJICA

Ines Grgurinović, mag.soc.rada - soc. radnica

Socijalna radnica

Davor Beloglavec

računovodstvo

Irena Grmovšek

psiholog

Ivona Hodak

odgajateljica

Radmila Sekanić

odgajateljica

Jozefina Grubić

odgajateljica

Sadika Nazić

odgajateljica

Ljiljana Spehnjak

odgajateljica

Nevena Novaković

odgajateljica

Matija Lavrnja

RAČUNOVODSTVO

Svitlana Smuđ

POMOĆNO TEHNIČKO OSOBLJE

Danica Raković

POMOĆNO TEHNIČKO OSOBLJE

Jasenka Besednik

POMOĆNO TEHNIČKO OSOBLJE

Ljubica Stanić

POMOĆNO TEHNIČKO OSOBLJE

Lenka Terzić

POMOĆNO TEHNIČKO OSOBLJE

Naša svakodnevnica nalikuje svakodnevici jednog zajedničkog, a mnogobrojnog kućanstva, obitelji. Dan započinjemo buđenjem, jutarnjom higijenom, zajedničkim doručkom. Nakon toga posvećujemo vrijeme učenju. Nakon učenja, neka djeca odlaze na slobodne aktivnosti (treninge, radionice) ili pak uživaju u slobodnom vremenu. Svakodnevno, matični odgajatelji realiziraju različite igraonice najčešće sportske, društvene igre, igre na računalima, izlazak u prirodu. I ručak i večeru provodimo zajednički uz razgovor o dnevnim zbivanjima. Cijeli dan uz djecu su odgajatelji i tete kuharice.

Djeca se prema svojim afinitetima, željama i potrebama uključuju u različite aktivnosti slobodnog vremena koje se nude u lokalnoj zajednici. Većina djece opredjeljuje se za sport, ples, tehničke radionice ili umjetničke sadržaje. Mnoga djeca su u svojim hobijima vrlo uspješna, tako se možemo pohvaliti mnogim medaljama, peharima, diplomama i zahvalnicama.

Naša Ustanova samostalno ili u partnerstvima organizira različite aktivnosti i akcije u lokalnoj zajednici. Na taj način odgajamo djecu da budu punopravni i aktivni članovi svoje lokalne zajednice, a i da se senzibiliziraju na različite društvene teme i probleme. U tom smislu aktivno sudjelujemo u: obilježavanju Dana kruha, Božićnim štandovima, kao partneri u projektima, volonterskim akcijama i još mnogim, mnogim aktivnostima.

0

dIJETE

0

ZAPOSLENIKA

0

GODINA POSTOJANJA

Zahvaljujemo na poruci. Kontaktirat ćemo Vas u najkraćem mogućem roku!

Skip to content