CENTAR ZA PRUŽANJE USLUGA U ZAJEDNICI VRBINA SISAK

Logo 3 150

ZIMOVANJE NA KRANJSKOJ GORI

I ove godine, u pratnji odgajateljice, u periodu od 8. siječnja do 14. siječnja 2019. godine, proveli smo šest prekrasnih dana na zimovanju u Sloveniji, na Kranjskoj Gori.

Svi smo pohađali tečaj skijanja te ga uspješno svladali.

Skijali smo u jutarnjim satima poslije doručka te u noćnim satima od 19:00 do 21:30 sati. Naučili smo skijati i spuštali smo se s raznih skijaških staza. Po povratku bismo pili čaj i ostale tople napitke, jeli sendviče i slatkiše.

Tijekom zimovanja u predahu od skijanja, gledali smo i televiziju jer je otpočelo prvenstvo u rukometu, kako bismo navijali za Hrvatsku, a s trenerom skijanja i odgajateljicom smo igrali i razne društvene igre koje smo ponijeli iz Doma.

Svakodnevno smo šetali podno planinskog lanca Alpi, udisali svježi zrak i divili se prirodnim ljepotama. Jedan od dana smo iskoristili za izlet do zaleđenog jezera Jasna, gdje smo uživali u pogledu na divlje patke koje su nam jele iz ruke i to nam je bilo vrlo zabavno. Po putu smo fotografirali zaleđeni izvor „Baba šči“ i rijeku Pišnicu koja izvire podno Alpi. Vidjeli smo hidroelektranu, spilje i puno slapića navedene rijeke.

Tijekom zimovanja proslavili smo i rođendan jedne naše korisnice.

Prije samog povratka domaćin hostela nam je organizirao izlet na Planicu, svima poznatu skakaonicu te smo se penjali do vrha sagrađenim stepenicama. Bilo nam je predivno, s trenerom i vlasnicima hostela smo se rastali u suzama jer ne volimo rastanke, a suze su bile i radosnice zbog prekrasnih zajedničkih trenutaka.

Ovo su naši najdraži trenutci:

„ Na skijanju mi je bilo najljepše noćno skijanje te svi trenutci kada smo se zajedno družili. Ipak bih izdvojila trenutke provedene za moj rođendan kada mi je odgajateljica kupila tortu i kolače za rođendan“…..J.

„ Meni su bile najljepše tri stvari: moj najbolji prijatelj-učitelj skijanja, skijanje i patke koje sam hranio“ P.

„Najviše mi se svidjelo skijanje na „crvenoj stazi“. A.

„ Uživali smo u skijanju, druženju s trenerom i gazdom hostela“ D. i M.

Podijelite obavijest

Zahvaljujemo na poruci. Kontaktirat ćemo Vas u najkraćem mogućem roku!

Skip to content