CENTAR ZA PRUŽANJE USLUGA U ZAJEDNICI VRBINA SISAK

Logo 3 150

Javni poziv za prikupljanje inicijativa za dodjelu nagrada udomiteljima za uspjehe u obavljanju udomiteljstva u 2022. godini

Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike i ove će godine u povodu Međunarodnog dana obitelji dodijeliti Nagradu udomiteljima za iznimne uspjehe ostvarene u promicanju i obavljanju udomiteljstva.

Nagradom se vrednuju izvanredna postignuća udomitelja i njihova predanost u stvaranju stabilnog i poticajnog okruženja za život djece i odraslih korisnika te njihovo zalaganje i inovativnost u promicanju udomiteljstva u zajednici.

Priznanja udomiteljima dodjeljuju se kroz višegodišnje razdoblje, a u ovom je obliku Nagrada  prvi puta dodijeljena u 2019. godini stupanjem na snagu Zakona o udomiteljstvu. Postupak dodjele Nagrade provodi se u skladu s Pravilnikom o dodjeli nagrade udomiteljima („Narodne novine“, broj 46/19).

Nagrada se dodjeljuje u dvjema  kategorijama: Godišnja nagrada i Nagrada za životno djelo.
Dodjeljuje se u obliku povelje i u novcu. Visina novčanog iznosa godišnje nagrade je 5.000,00 kuna, a nagrade za životno djelo 10.000,00 kuna. Ove će godine biti dodijeljene četiri godišnje nagrade i jedna nagrada za životno djelo ili pet godišnjih nagrada.

 

Javni poziv za prikupljanje inicijativa za dodjelu nagrada udomiteljima za uspjehe u obavljanju udomiteljstva u 2022g

Obrazac NU1-2022 – inicijativa

Obrazac NU2-2022 – izjava o prihvaćanju kandidature

Obrazac NU3-2022 – životopis kandidata

Obrazac NU4-2022 – mišljenje o kandidatu

Obrazac NU5-2022 – preporuka kandidatu

 

Podijelite obavijest

Zahvaljujemo na poruci. Kontaktirat ćemo Vas u najkraćem mogućem roku!

Skip to content