CENTAR ZA PRUŽANJE USLUGA U ZAJEDNICI VRBINA SISAK

Logo 3 150

Gledali smo predstavu Ježeva kućica u organizaciji Zaklade “Hrvatska za djecu”

Povodom Međunarodnog dana djeteta, Zaklada „Hrvatska za djecu“, omogućila nam je prekrasan događaj, posjet Dječjem kazalištu Trešnja gdje smo gledali predstavu „Ježeva kućica“, ovog puta u drugačijem, modernom ruhu.

Na samom početku nas je svojim pjevačkim (ne) umijećem i vrlo lošim, ali i smiješnim vicevima očarao Vuk – jedan od likova iz predstave, a zatim je počeo spektakl!

Predstava je pratila skoro svima nam otprije poznatu priču o Ježu koji jako voli svoj skromni dom, no prepričanu na nov, humorističan i vrlo zaigran način. Tako smo upoznali tročlanu bandu sastavljenu od Vuka, Medvjeda i Svinje koji su začarani Zekinim i Sovinim magičnim trianglom osnovali bend. Oni su zapravo bili glavni likovi predstave te su prepričavali sve događaje kroz zvrckaste taktove najboljeg šumskog benda. Važno je ne zaboraviti da se pojavljuje i Lija koja svojom ljepotom i krasnom kućicom očarava sve likove osim Ježa. Pratili smo, zainteresirano i skoro valjajući se od smijeha po podu, njihove ludorije po pozornici.

Za vrijeme trajanja predstave, starija djeca su imala priliku okušati se bijegom iz  Escape rooma u čemu su i uspjeli koristeći sva matematička znanja koja su do sad prikupili i bilo je kako bi oni rekli „prelagano i pfffff“.

Ovaj lijepi događaj začinjen je na samom kraju posjetom omiljenom nam McDonald’s-u. Punih želudaca i dalje pod dojmom predstave, ali i lagano već umorni zaputili smo se nazad u Sisak. Vratili smo se iscrpljeni malo poslije 22 sata, jedva smo čekali leći na spavanac i možda sanjati o ludorijama najboljeg šumskog benda, Ježa i Lije.

Bila je ovo jedna nezaboravna predstava i iskustvo, hvala od srca Zakladi „Hrvatska za djecu“ i odličnim glumcima Dječjeg kazališta Trešnja!

Podijelite obavijest

Zahvaljujemo na poruci. Kontaktirat ćemo Vas u najkraćem mogućem roku!

Skip to content