CENTAR ZA PRUŽANJE USLUGA U ZAJEDNICI VRBINA SISAK

Logo 3 150

LJETOVANJE NA OTOKU UGLJANU – SUTOMIŠĆICA

Ljetovanje na otoku Ugljanu

 

Uljuljkani u udobnost i sigurnost vozača Super Maria i najvozačice Joze stigli smo do trajekta koji će nas odvesti na otok Ugljan – mjesto Sutomišćica. Mnogi se nisu nikad vozili pa je to bio poseban doživljaj. Dočekao nas je naš domaćin i dugogodišnji prijatelj Vanja Sertić koji nam je i omogućio ljetovanje u svojoj kući za odmor.

Osam dana prohujalo je samo tako. Uživali smo svatko na svoj način i u zajedničkim aktivnostima. Neki su pokušali uloviti nešto za večeru, ali je sigurna večera bila iz Vile Dalmacija. Drugi su uživali u plivanju, skakanju u more, ronjenju, igri na pijesku pa i u spavanju na ležaljci u sjeni mirisnog bora i uz pjesmu cvrčaka. Vještinu bacanja u more ili u pijesak pokazali smo igranjem popularnog picigina  i odbojke na pijesku.

Posebno uzbudljiva bila je šetnja u kojoj su djeca ugledala poznatog nogometaša Lovru Majera. Vrhunac te šetnje bilo je fotografiranje s Lovrom, posebno za djevojke kojima je nogometaš jako zgodan. Aqua park je bio odlična zabava. Svi su pokazali zavidne vještine skakanja i padanja u more.

Ima i jedna „zamjerka“, nigdje štanda na kojima se prodaju „đinđe“ pa molimo onog tko je zadužen za to da se taj nedostatak u budućnosti ispravi. Dobra strana toga je ostatak eurića u našim džepovima pa smo se mogli više sladiti😊.

Nećemo tako brzo zaboraviti zanimljivo ljetovanje koje su nam omogućili  gospodin Vanja Sertić i načelnik Općine Preko Jure Brižić kojima od srca zahvaljujemo!

Podijelite obavijest

Zahvaljujemo na poruci. Kontaktirat ćemo Vas u najkraćem mogućem roku!

Skip to content