CENTAR ZA PRUŽANJE USLUGA U ZAJEDNICI VRBINA SISAK

Logo 3 150

SPORTSKI SUSRETI USTANOVA ZA DJECU BEZ ODGOVARAJUĆE RODITELJSKE SKRBI – PLIVANJE 2020.

Dana 18. lipnja 2020. godine održano je natjecanje u plivanju djece iz ustanova koje skrbe za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi: CPUZ Lipik, CPUZ Klasje, Osijek, CPUZ “Kuća sretnih ciglica” Slavonski Brod, Dječjeg doma Sv. Ana Vinkovci te domaćina Dječjeg doma Vrbina Sisak. Ovaj put izostali su nam prijatelji iz CPUZ Svitanje iz Koprivnice, ali se veselimo ponovnom susretu na jesen. Natjecanje je prošlo u sportskom duhu, a kao i uvijek pobijedili su najbolji. Ovo je ujedno bilo i završno natjecanje sportske sezone 2019/2020. Na žalost, ostali smo zakinuti za tri discipline zbog koronavirusa jer se od ožujka do lipnja nije moglo organizirati natjecanje, ali se nadamo da od jeseni krećemo ustaljenim ritmom.

Iskrene čestitke najboljim natjecateljima iz plivanja, a to su djeca iz Centra za pružanje usluga u zajednici Klasje iz Osijeka koji je ujedno i sveukupni pobjednik sportske sezone 2019/2020.

Nakon natjecanja, družili smo se na zajedničkom ručku u restoranu Coctail te potom posjetili Holandsku kuću.

Zahvaljujemo našim donatorima ŠRC Sisak što su nam omogućili plivanje na gradskom bazenu te osigurali suce i spasioce, restoranu Coctail na ručku te Gradskom muzeju Sisak koji nam je omogućio posjet uz stručno vodstvo u Holandskoj kući.

 

Podijelite obavijest

Zahvaljujemo na poruci. Kontaktirat ćemo Vas u najkraćem mogućem roku!

Skip to content