CENTAR ZA PRUŽANJE USLUGA U ZAJEDNICI VRBINA SISAK

Logo 3 150

Tisuću dana na Jadranskom moru

Desetu godinu zaredom Valamar Riviera, jedna od najvećih hotelskih kompanija u Hrvatskoj, organizira ljetovanja za djecu slabijeg imovinskog statusa pod geslom „Tisuću dana na Jadranskom moru“.

Ove godine, u suradnji s Ministarstvom rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike organizirali su  ljetovanje za djecu dječjih domova RH. U fokusu su bili srednjoškolci, kako bi im se prezentirali poslovi, školovanje i stipendije koje Valamar osigurava, a bili bi interesantni našim srednjoškolcima. Od 28.08. do 2.09. naših dvoje srednjoškolaca u pratnji odgajateljice boravilo je u apartmanskom naselju u Lanterni kraj Poreča. 31.08. organizirana je prezentacija Valamara u njihovoj upravnoj zgradi (poslovi, beneficije, stipendije i dr.), gdje smo i ručali u ugodnoj atmosferi i u društvu zaposlenika.

Vrijeme nam nije bilo naklonjeno za kupanje, pa smo jedno popodne proveli u šetnji Porečom, razgledavali povijesne građevine, išli na sok i obavezni sladoled. Brodom smo plovili na otočić Sv. Nikola, tamo smo također obišli povijesne građevine i hotelski kompleks Valamara. Jedan dan smo posjetili zabavni Dino park u Funtani, mjestu kraj Poreča. Tamo smo uživali u ponuđenim sadržajima, edukativne i zabavne namjene. Bilo je to kratko, ali lijepo druženje s djecom iz drugih domova, nadamo se da će se ponoviti.

 

 

 

Podijelite obavijest

Zahvaljujemo na poruci. Kontaktirat ćemo Vas u najkraćem mogućem roku!

Skip to content